Hallo!

Mijn naam is Emma, een twintiger geboren en getogen in Groningen (en ook een beetje in Japan, waar ik een jaar op de middelbare school heb gezeten. 日本語OK!). Ik ben begonnen met deze website omdat ik graag schrijf over wat mij interesseert en bezig houdt! Van handige budget tips en lekkere recepten tot interessante weetjes.

Ik hou van creatief bezig zijn, Netflix bingewatchen, koken, lekker eten, mijn leuke vriend en dagdromen over het hebben van een prachtig ingericht huis met een vriendelijke huiskat! Daarnaast ben ik vegetariër en zweef ik langzaam richting het veganisme.

 
 

Ik heb altijd al een échte blog willen beginnen, maar had nooit echt een idee wat ik nou precies wilde en hoe ik dit ging uitvoeren.

Toen ik in Japan woonde heb ik een poging gedaan tot het bijhouden van een blog (oftewel; met een gratis domeinnaam had ik een blog aangemaakt en hierop zo’n vijf posts geplaatst, waarna ik compleet vergat dat ik een blog had).

Toen ik weer wat jaartjes terug was in Nederland realiseerde ik me dat ik schrijven nog steeds leuk vind om te doen en bedacht ik me plots: waarom begin ik niet gewoon een échte blog?

Mist er iets waar je wel graag over wilt lezen of heb je andere leuke ideeën? Stuur mij dan gerust een mailtje, want jouw mening is voor mij heel belangrijk!

Sluit Menu