tegenstrijdige contrasterende kleuren blauw oranje
Fashion & Beauty,  Kleding

Tegenstrijdige Kleuren en jouw eigen kledingstijl

kleding contrasterende / tegenstrijdige kleuren blauw oranje

Herinner je je de tijd nog dat het not done was om tegenstrijdige kleuren – zoals blauw en oranje – te dragen? Of is dit gewoon iets wat ik om de een of andere reden als kind (en tiener) altijd heb gedacht?

Zo zijn er wel meer dingen waar ik maar van weg bleef, bijvoorbeeld blauwe oogschaduw en blush. Want het dragen hiervan was een zonde. Misschien had ik me als jonge tiener teveel in Meiden Magazine verdiept.

De laatste jaren ben ik me meer gaan verdiepen in mijn eigen stijl en hoewel deze blijft veranderen, laat ik me gelukkig niet meer afschrikken door wat “echt niet kan“. Niet dat deze outfit hier nou zo enorm gewaagd is, maar het is zeker een van mijn eerst outfits waarbij ik even moest slikken toen ik hem aantrok. Een oranje broek en de crop-top; twee items die je mij een jaar geleden niet had zien dragen.

Ik zeg het wel vaker, maar de grootste reden dat ik van kleding hou is, naast het hele “niet naakt rond hoeven te lopen”-gebeuren, het feit dat je jezelf er mee kunt uitdrukken. Aan de stijl van iemand kun je vaak al een eerste indruk krijgen van zijn of haar persoonlijkheid. Mensen zeggen vaak dat de eerste indruk het aller belangrijkst is. Speelt je kleding hierbij ook geen grote rol?

* Foto’s door de geweldige Simon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *